Ziua 70 - Legea iubirii

100 zile de rugaciune 4 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Să nu credeți că am venit să stric Legea sau Prorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu vor trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile.” Matei 5:17-18

„În comparație cu frumusețea divină a caracterului Domnului Hristos, cei mai nobili și mai buni dintre oameni sunt doar o slabă licărire…Isus, expresia chipului Tatălui Său, strălucirea slavei Sale; Mântuitorul cel plin de jertfire de Sine în tot peregrinajul Său de iubire pe pământ, a fost o reprezentare vie a caracterului Legii lui Dumnezeu. În viața Sa se învederează că iubirea născută din cer, principiile creștinești stau la temelia legilor dreptății veșnice.” Cugetări de pe Muntele Fericirilor, pag. 49

Întrebări de suflet

  • Legea lui Dumnezeu este legea iubirii. Isus a arătat ce înseamnă cu adevărat păstrarea Legii. Poți ține legea doar bazându-te complet pe Duhul Sfânt pentru ajutor.
  • Pe măsură că El te va ajuta să trăiești o viață de iubire dezinteresată și, pe măsură ce, prin credință, acționați cu dragoste, puterea Sa divină îți va permite și va lucra în tine voința și înfăptuirea după voia Lui bună.
  • Dacă păstrarea credincioșiei față de legea lui Dumnezeu este o lupta, îi vei cere astăzi lui Isus să te ierte și să te umple cu Duhul Său Sfânt?
  • Îi vei cere să te ajute nu doar să păstrezi litera legii, ci spiritul legii, care este iubirea neegoista, jertfitoare pentru Dumnezeu și pentru toți oamenii?
https://www.facebook.com/AdventistMoldova/videos/262763964950840/

Motive de laudă

  • Marietta A.: „Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre! Fiul meu și-a revenit din Covid-19 și este din nou sănătos. Slavă Domnului!”
  • Rata mortalității pandemiei Covid-19 în Spania a scăzut semnificativ de la 11% la acum doar 2%.

Motive de rugăciune – joi, 4 iunie 2020

  • Rugați-vă pentru centrul de influență din orașul Guatemala, care oferă mâncare, periuțe de dinți, dușuri și un loc de spălat hainele pentru cei care locuiesc pe străzi. Vă rugăm să cereți lui Dumnezeu să răspundă celor mai profunde nevoi ale vizitatorilor acestui centru și să îi ajute să găsească speranță pentru eternitate.
  • Rugați-vă pentru mass-media, angajat să furnizeze informații actualizate despre Covid-19. Rugați-vă ca Dumnezeu să îi ajute să comunice informațiile cu seriozitate adecvată.
  • Rugați-vă pentru cei care se luptă cu anxietate, depresie și frică în această perioadă de criză. Rugați-vă să găsească ajutor, curaj, speranță și vindecare în Isus.
  • Rugați-vă pentru pastori, profesori, misionari și membri din Laos. În unele regiuni este foarte greu să folosești tehnologia pentru a ajunge la oameni pentru a lucra în timpul acestei epidemii și vizitele în persoană sunt uneori necesare pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu diverse probleme.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading