Ziua 68 - Savoarea lui Isus

100 zile de rugaciune 2 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Voi sunteţi sarea pământului. Dar, dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic, decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni.” Matei 5:13

„Sarea este prețuită pentru însușirile ei de a conserva. Când Dumnezeu îi numește pe copiii Săi sare, El vrea să-i învețe că scopul pentru care a făcut din ei supuși ai harului Său este ca ei să ajungă mijloace pentru mântuirea altora… Sarea trebuie să fie amestecată cu substanța căreia i se adaugă; ea trebuie să pătrundă și să străbată, pentru ca să conserve. Tot așa, prin legături personale și tovărășie, se întâmplă ca oamenii să fie atinși de puterea mântuitoare a Evangheliei. Ei nu sunt mântuiți cu grămada, ci fiecare în parte. Influența personală este o putere. Noi trebuie să ne apropiem mai mult de aceia cărora vrem să le ajutăm. Gustul sării reprezintă puterea de viață a creștinului, iubirea lui Isus în inimă, neprihănirea lui Hristos, care străbate viața. Iubirea lui Hristos este molipsitoare și impunătoare. Dacă locuiește în noi, ea se va revărsa și asupra altora. Noi ne vom apropia de ei, până ce inimile lor vor fi încălzite de interesul și iubirea noastră, lipsite de orice egoism. Credincioșii sinceri împrăștie în jurul lor energie plină de viață, care pătrunde și dă puteri morale sufletelor pentru care ei lucrează.” Cugetări de pe Muntele Fericirilor, pag. 35, 36

Întrebări de suflet

  • Lucrarea de a-L face cunoscut pe Hristos si altora, este responsabilitatea fiecărui credincios. A folosi influența personală pentru a îndrepta pe alții spre Isus, pentru a împărtăși ceea ce a făcut El pentru tine, a face cunoscut celorlalți faptul ca El este Calea, Adevărul și Viața, aceasta este chemarea vieții fiecărui creștin.
  • Ai colegi de muncă sau prieteni care nu cred în Hristos? Sau te-ai închis într-o „bulă adventistă”? Există cel puțin o persoană care nu este creștină în viața ta care obține parfumul lui Isus petrecând timp cu tine? Cere astăzi lui Iisus să te transforme in acea sare delicioasa a pământului!
100 de Zile de Rugăciune – 02 iunie

Mesajul pastorului Cosmin Cocea în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru terminarea Centrului de tineret de la Coșna (Suceava).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/Fead-fGO8R0

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 1. Juni 2020

Motive de laudă

  • Primele rezultate ale unui studiu despre vaccinul coronavirus arată că participanții au dezvoltat anticorpi împotriva virusului. Lăudați pe Dumnezeu pentru acest pas major către o vindecare prin capacitatea sistemului imunitar de a crea anticorpi.

Motive de rugăciune – marți, 2 iunie 2020

  • Rugați-vă pentru lucrarea unui centru condus de adventiști pentru refugiați și migranți din Manaus, Brazilia. Ei au grijă de persoanele din Venezuela care trăiesc ca emigranți în Brazilia. Cereți lui Dumnezeu să binecuvânteze și să le multiplice modalitățile creative de a da mărturie.
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să-i aducă oaspeții potriviți la magazinul de alimente sănătoase numit „Lentil” din Yoshkar-Ola, Rusia. Cere-I să-i binecuvânteze cursurile gratuite de gătit și celelalte modalități de misiune.
  • Rugați-vă pentru membrii și studenții bisericii și școlii adventiste din Guinobatan, Filipine. Școala bisericii a fost grav afectată de un taifun recent. Rugați-vă pentru toți cei care sunt afectați de diferite catastrofe naturale din întreaga lume.
  • Rugați-vă pentru Shalem Lifestyle Center din Bogor, Java de Vest. A avut foarte puțini oaspeți de la izbucnirea Covid-19 și suferă din punct de vedere financiar. Rugați-vă pentru ei, în timp ce realizează un program de detoxifiere online, utilizând Zoom, astfel încât multe suflete să poată fi atinse în acest moment de criză.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading