Ziua 67 - Ocărât pentru Adevăr

100 zile de rugaciune 1 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi.” Matei 5:11, 12

„În toate timpurile, solii aleși ai lui Dumnezeu au fost batjocoriți și persecutați; totuși, prin suferința lor, cunoașterea de Dumnezeu a fost răspândită pretutindeni. Fiecare urmaș al lui Hristos trebuia să ia loc în linia de luptă și să ducă mai departe aceeași lucrare, știind că dușmanii ei nu pot să facă nimic împotriva adevărului. Dumnezeu vrea să spună prin aceasta că adevărul va ieși la iveală și va ajunge subiect de cercetare și discuție chiar prin ocara aruncată asupra lui. Mintea oamenilor trebuie să fie pusă în mișcare. Orice luptă, orice ocară, orice efort de a restrânge libertatea de conștiință constituie mijlocul lui Dumnezeu de a trezi spiritele, care altfel ar putea adormi.” Cugetări de pe Muntele Fericirilor, pag. 33

Întrebări de suflet

  • Când vine persecuția, când reputația ta este calomniată, când viața ta ar putea fi în pericol, atunci iubirea și adevărul lui Isus vor străluci cel mai tare.
  • Modul în care reacționezi, ceea ce spui, ceea ce faci atunci când te confrunți cu aceste presiuni, va determina foarte mult impactul pe care credința ta îl poate avea asupra celor care încearcă să îți îngreuneze viața.
  • De ce să nu ceri lui Isus să te ajute să fii credincios și iubitor azi și zi de zi, astfel încât să poți arăta aceeași iubire chiar și sub persecuție?
  • Îl vei ruga chiar acum și îi vei cere să te facă un creștin adevărat, care va sta pentru Isus, deși cerul va cădea?
100 de Zile de Rugăciune – 01 iunie

Mesajul pastorului Vasile Ciobanu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru înțelepciune pentru folosirea corectă a oportunităților pentru evanghelizare.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/DarsZJWX-vA

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 31. Mai 2020

Motive de laudă

  • Pastorii, lucrătorii bisericii, profesorii și inițiativele de evanghelizare din întreaga lume sunt afectate financiar din cauza scăderii zecimilor și a darurilor. Dar își pun încrederea în Dumnezeul minunilor. Dumnezeu deschide multe uși pentru o slujire și mai mare oamenilor cu mai puține resurse decât înainte.

Motive de rugăciune – luni, 1 iunie 2020

  • Rugați-vă pentru bucătăria mobilă a Bisericii Adventiste de ziua a șaptea din Warwick, Sydney, Australia, care servește supă și se conectează cu oamenii singuri din zona lor. Vă rugăm să cereți lui Dumnezeu să îi ajute să creeze conexiuni în acea comunitate.
  • Rugați-vă pentru noua școală medicală pentru Africa de Est din Kigali, Rwanda. Rugați-vă pentru studenții care absolvă această școală și pentru oamenii pe care îi slujesc.
  • Rugați-vă pentru reconstruirea bisericii Colegiului Adventist din Filipine de Sud, care a fost distrusă într-un cutremur din decembrie 2019.
  • Rugați-vă pentru un centru de influență în mijlocul unei comunități musulmane dintr-un oraș fără nume. Unii dintre musulmani au solicitat rugăciuni pentru ei în timpul acestei crize Covid-19. Ei cred că rugăciunile adventiste sunt ascultate de Dumnezeu.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading