Ziua 65 - Agenții de pace ai lui Dumnezeu

100 zile de rugaciune 30 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!” – Matei 5: 9

Hristos este “Prințul păcii” (Isaia 9, 6), iar misiunea Lui este de a restabili pacea pe pământ și în ceruri, pacea pe care păcatul a nimicit-o. “Deci, fiindcă suntem socotiți neprihăniți prin credință, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.” (Romani 5, 1.) Oricine consimte să renunțe la păcat și își deschide inima în fața iubirii lui Hristos, se face părtaș al acestei păci cerești.” Cugetări de pe Muntele Fericirilor, pag. 27

Întrebări de suflet:

  • Mântuirea în Isus ne oferă pace perfectă. Dar Isus nu ne cheamă să experimentăm numai pace cu Dumnezeu printr-o predare a vieții.
  • Nu, El te cheamă, de asemenea, să devii agent al păcii – un împăciuitor. În acest moment de criză, vei alege să fii un astfel de agent al păcii?
  • Vei face tot ce poți pentru a transmite pacea lui Dumnezeu – prezența Lui plina de dragoste – în viețile celor din jurul tău care trăiesc în neliniște și frică?
  • Dacă ai fost cauza unor dispute în familia sau biserica ta, vei căuta iertare sa răspândești pacea lui Dumnezeu?
100 de Zile de Rugăciune – 30 mai

Mesajul pastorului Daniel Chiriac în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru reformă și redeșteptare pentru membrii Bisericii Adventiste.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/cGag7Hf5JBc

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 29. Mai 2020

Motive de laudă

  • Julius S.: „Din cauza epidemiei, Biserica Adventistă din Sierra Leone își transmite serviciile prin televiziunea națională!”
  • Cedrick B.: „Mă rog pentru renașterea personală. Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunea prin cele 100 de zile de rugăciune.

Motive de rugăciuneSabat, 30 mai 2020

  • Rugați-vă pentru lucrarea Universității Adventiste din Columbia, deoarece oferă oportunități de afaceri familiilor emigrante din Venezuela. Rugați-vă ca multe alte familii să fie ajutate, atât acolo, cât și în alte locații.
  • Rugați-vă pentru programul radio, care a început în Tokyo în 2017. Rugați-L pe Dumnezeu să continue să deschidă ușile pentru emisiile radio adventiste pentru a continua să ajungă la oamenii din Tokyo.
  • Rugați-vă pentru inițiativa „Misiunea în orașe: Spokane”, care încearcă să adauge centre urbane de influență și mai multe abordări ale lucrării din orașe pentru a servi oamenii din Spokane, WA, SUA.
  • Rugați-vă pentru regiunea Rwenzori din Uganda, care a fost lovită de inundații de mai multe ori în ultimele săptămâni.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading