Ziua 61 – Dieta neprihănirii

100 zile de rugaciune 26 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Ferice de cei flămânzi şi însetați după neprihănire, căci  ei vor fi săturați! – Matei 5:6

„Neprihănirea este sfințenie, asemănare cu Dumnezeu, și „Dumnezeu este iubire”. (1 Ioan 4, 16.) Neprihănirea este conformarea față de Legea lui Dumnezeu, pentru că «toate poruncile Tale sunt drepte» (Psalmii 119, 172) și «dragostea este deci împlinirea Legii». (Romani 13:10.) Neprihănirea înseamnă dragoste, iar dragostea este lumina și viața lui Dumnezeu. Neprihănirea lui Dumnezeu este întrupată în Hristos. Noi primim neprihănirea, primindu-L pe El.” – Cugetări de pe Muntele Fericirilor, p. 18

Întrebări de meditat

 • Îți este foame și sete de neprihănirea lui Hristos?
 • Viața Lui desăvârșită de dragoste neegoistă și moartea Sa în locul tău îți oferă un dar îndoit de har care îndreptățește:
  1. Neprihănirea atribuită care este făgăduința că ești acoperit de viața Sa desăvârșită prin credința în acea făgăduință.
  2. Neprihănirea  împărtășită, care este făgăduința că El te va transforma dintr-o ființă egoistă, într-o ființă care reflectă iubirea neegoistă a Domnului Isus, prin credința vie în această făgăduință.
 • Acest dublu dar te va împlini; te va satisface cu adevărat; te va mântui!
 • De ce să nu-l accepți astăzi și să începi să trăiești o viață fericită și plină de Isus în conștientizarea acestei realități uimitoare a iubirii răscumpărătoare a lui Dumnezeu?
100 de Zile de Rugăciune – 26 mai

Mesajul pastorului Beniamin Apostol Apostol în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru protecția lui Dumnezeu contra ereziilor doctrinare.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/zEoTq_ub84g

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 25. Mai 2020

Motive de laudă

 • Jane D.: „Dumnezeu a vindecat pe bolnavii pentru care m-am rugat. De asemenea, a atins în mod uimitor inimile celor din familia mea. ”
 • Marcia N.: „Fiica mea a fost mulți ani dependentă de droguri, a fost om al străzii și a mers chiar și la închisoare. Grupa noastră de rugăciune a început să se roage pentru ea și, ca urmare, acum se află într-o instituție în care primește ajutor, sănătatea ei se îmbunătățește, are un interes reînnoit pentru Dumnezeu și citește cărți din Spiritul Profetic. Ea spune că Dumnezeu a ajutat-o. Îl laud pe Dumnezeu pentru dragostea Lui pentru noi și pentru că ne-a ajutat în acești ani cumpliți. După noaptea în care plângem, dimineața vine BUCURIA!”

Motive de rugăciune – Marți, 26 mai 2020

 • Rugați-vă să fiți acoperiți și plini de îndreptățirea Domnului Hristos.
 • Rugați-vă ca Dumnezeu să intervină în focarul de meningită cerebrospinală din regiunea de sus din vestul Ghanei. Acest focar a ucis deja mulți oameni din acea regiune.
 • Rugați-vă pentru bisericile care au devenit inactive de la izbucnirea Covid-19.
 • Rugați-vă ca pastorii, conducătorii bisericii și membrii să știe cum să țină legătura cel mai bine în această perioadă. Rugați-vă să punem din nou accentul pe importanța rugăciunii.
 • Rugați-vă pentru membrii din Myanmar, care folosesc internetul pentru a răspândi Evanghelia în această perioadă de criză.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Calea către Hristos , capitolul 3, „Pocăința”
 • Mark Finley, 10  zile în camera de sus

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading