Ziua 56 – Devotament față de misiunea lui Dumnezeu

100 zile de rugaciune 21 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Căci, măcar că sunt slobod faţă de toţi, m-am făcut robul tuturor, ca să câştig pe cei mai mulţi… M-am făcut tuturor totul, ca, oricum, să mântuiesc pe unii din ei . 1 Corinteni 9:19, 22

„Fiecare ucenic adevărat este născut în Împărăția lui Dumnezeu ca misionar.” – Hristos Lumina Lumii, p. 195

Întrebări de meditat

 • Lucrarea misionară, evanghelizarea, acestea nu sunt domenii de slujire rezervate doar pastorului sau evanghelistului instruit.
 • Fiecare credincios, în a cărui inimă Isus locuiește prin Duhul, este chemat să lumineze în această lume prin cuvinte de adevăr și acțiuni de iubire.
 • De ce să nu-l rogi pe Hristos chiar acum să-ți arate cine și unde este astăzi câmpul misiunii tale?
 • Roagă-te pentru milă autentică pentru sufletele pierdute și curajul de a împărtăși credința cu dragoste față de oamenii din sfera ta de influență.
100 de Zile de Rugăciune – 21 mai

Mesajul pastorului Ovidiu Burbulea, Director ADRA – Conferința Moldova, în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru voluntarii și cei care se implică în ajutorarea celor în nevoie prin departamentul ADRA România.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/KPZbfMTydLg

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 20. Mai 2020

Motive de laudă

 • Familia Makoba: „Cele 100 de zile de rugăciune au fost o experiență bună pentru noi ca familie. Deși situația din jurul nostru pare de temut, ca familie, luăm această perioadă pentru a ne reconsacra viața lui Isus luând în serios programul de 100 de Zile de Rugăciune. ”
 • Echipa de tineret „Un an în misiune” din Guwahati, India, a reușit să ajungă la sute de hinduși cu mesajul de sănătate chiar înainte de izolarea Covid-19.

Motive de rugăciune – Joi, 21 mai 2020

 • Roagă-te pentru o înțelegere clară cu privire la misiunea lui Dumnezeu pentru tine în locul în care te afli acum. Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să fii credincios în a împărtăși pe Hristos cu oamenii din jurul tău prin cuvintele, acțiunile și conduita ta.
 • Rugați-vă pentru toate spitalele adventiste, deoarece au multe nevoi în timpul acestei crize. Rugați-vă ca medicii, asistentele și personalul să fie împuterniciți de Duhul Sfânt să fie martori pentru Dumnezeu pentru pacienții lor.
 • Rugați-vă ca „Centrele Speranței de Viață” ale fiecărei biserici din întreaga lume să fie un far de lumină în aceste zile întunecate.
 • Rugați-vă pentru orașele mari din țara voastră și pentru ca Dumnezeu să ne dea oportunități pentru a ajunge la oamenii din aceste locuri.
 • Rugați-vă pentru misionarii din linia întâi, în special în fereastra 10/40, care încearcă să-l aducă pe Isus în comunități care au fost conduse de Satana de mii de ani.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Calea către Hristos, capitolul 1, „Iubirea lui Dumnezeu pentru om”
 • Derek J. Morris, The Radical Prayer

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading