Ziua 05 - Cerul așteaptă

100 zile de rugaciune 31 martie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer! Luca 11:13

”Coborârea Duhului Sfânt asupra bisericii este așteptată ca fiind un eveniment viitor, dar este privilegiul bisericii să o primească acum. Căutați-o, rugați-vă pentru ea și credeți. Noi trebuie să avem revărsarea Duhului, iar cerul așteaptă să ne-o ofere.” The Review and Herald, 19 martie, 1895

Întrebări de meditat

Știm că Duhul Sfânt va fi dat atunci când îl cerem. Știm, de asemenea, că cerul așteaptă să ne dea acest dar la nivelul bisericii. Deci, ce așteaptă cerul? Cerul te așteaptă pe tine și pe mine? S-ar putea să nu recunoaștem cu adevărat marea noastră nevoie spirituală? Este posibil ca să ne fi mulțumit cu puțin din Duhul Sfânt, când Dumnezeu dorește să ne ofere o revărsare completă?

Motive de rugăciune – Marți, 31 martie, 2020

  1. Rugați-vă pentru cei care au fost diagnosticați recent cu COVID-19. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru metodele de tratament pe care să le urmeze.
  2. Rugați-vă ca membrii bisericii adventiste să fie în primul rând în trăirea practicilor de viață sănătoase și a modalităților naturale de a stimula sistemul imunitar, cum ar fi consumul multor fructe și legume, făcând dușuri alternative calde și reci și deschizând ferestrele pentru a respira aer curat.
  3. Rugați-vă ca noi, ca biserică să știm cum să folosim în mod eficient și să împărtășim mesajul de sănătate, „brațul drept al Evangheliei”, folosind metode de educație sanitară online, videoclipuri și alte căi creative de acțiune.
  4. Rugați-vă ca în loc să folosim acest timp prelungit acasă pentru a ne distra folosind divertismentul secular, să folosim acest timp pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a ne ruga, pentru a citi cărți și a urmări videoclipuri care ne vor crește credința.
  5. Rugați-vă ca bisericile din întreaga lume să dezvolte planuri pentru a ține membrii bisericii în contact în aceste timpuri de izolare.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, ”Ultima Criză”. Mărturii vol.9,11-18
  • Mark Finley, Revive Us Again

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii și ne vom ruga pentru voi pe grupul de Facebook Buzunarul cu rugăciuni.

Loading