Ziua 49 – Îndurarea lui Isus

100 zile de rugaciune 14 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Domnul este milostiv şi drept şi Dumnezeul nostru este plin de îndurare.  Psalm 116:5

„Cei care veneau la Domnul Hristos simțeau în prezența Sa că și pentru ei există scăpare din abisul păcatului. Fariseii nu aveau pentru ei decât batjocură și condamnare; dar Domnul Hristos i-a întâmpinat ca fiind copii ai lui Dumnezeu, înstrăinați — într-adevăr — de casa Tatălui, dar nu uitați de inima Tatălui. Și chiar starea lor mizeră și păcatul lor i-a făcut și mai mult obiectul milei și iubirii Sale. Cu cât erau mai înstrăinați de El, cu atât mai mare, mai aprins era dorul și mai mare era sacrificiul ce se cerea pentru salvarea lor.” Parabolele Domnului Hristos, p. 186

Întrebări de meditat

 • Harul lui Dumnezeu pentru noi este rezultatul direct al marii Sale îndurări față de toți cei care suferă sub păcat și sub consecințele sale.
 • Realizând îndurarea Sa față de tine, așa cum a fost descoperită în Isus, ce te împiedică să vii la El, așa cum ești și să-i predai astăzi cele mai întunecate unghere ale vieții tale?
 • Isus înțelege poverile, luptele și ispitele tale.
 • El este mai mult decât dispus să ajute, să vindece, să ierte, să ridice și să te întărească.
 • Vei lăsa iubirea, harul și îndurarea Lui să topească orice rezistență sau indiferență pe care s-ar putea să o simți față de El astăzi?
100 de Zile de Rugăciune – 14 mai

Mesajul pastorului Ionuț Stăvărachi în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru persoanele mai vulnerabile (cu risc mare de infectare).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/UPXLsYAokww

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 13. Mai 2020

Motive de laudă

 • Mulți adventiști și alți creștini își dau seama că am devenit prea confortabili și ne conduceam bisericile prea omenește.
 • Aveam nevoie de o trezire care să ne ajute să trăim viața de credință, de rugăciune și de minuni așa cum a făcut biserica timpurie în Fapte.
 • În acea vreme credincioșii nu aveau finanțe, diplome, clădiri sau instituții, totuși, din cauza încercărilor și chiar a persecuției și prin prezența și puterea Duhului Sfânt ei au schimbat lumea și au dus Evanghelia în lumea întreagă în doar câțiva ani.

Motive de rugăciune – Joi, 14 mai 2020

 • Rugați-vă pentru bisericile din Jamaica. Rugați-vă pentru membrii care se confruntă cu dificultăți financiare, precum și pentru personalul și pacienții Spitalului Memorial Andrews în timpul acestei crize.
 • Rugați-vă pentru membrii bisericii și cei din familiile lor care se luptă cu dependența de pornografie, alcool, zahăr, filme, muzică și alte substanțe și comportamente. Rugați-vă pentru ei să obțină biruința în Hristos.
 • Rugați-vă pentru Biserica South Windhoek din Namibia, care încearcă de zece ani să primească aprobarea de a cumpăra teren pentru a construi o biserică în care să se întâlnească.

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading