Ziua 48 – Prezența lui Isus

100 zile de rugaciune 13 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Totuși vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul  nu va veni la voi, dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite. Ioan 16:7

Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Matei 28:20

„De atunci înainte, prin Duhul Sfânt, Domnul Hristos avea să locuiască continuu în inimile copiilor Săi. Unirea lor cu Hristos era acum mai strânsă decât atunci când era personal cu ei. Lumina, iubirea și puterea lui Hristos, care locuiau în ei, străluceau prin ei, așa că oamenii văzându-i se mirau întrucât știau că erau oameni necărturari și de rând; și „au priceput că fuseseră cu Isus” (Faptele Apostolilor 4:13).” Calea către Hristos, p. 74

Întrebări de meditat

  • Ți-ai dorit vreodată să fi  fost în viață pe vremea când Isus era pe Pământ? Să mergi și să vorbești cu El?
  • Scopul puternic al Evangheliei este de a-ți oferi ceva și mai bun! Isus vrea să trăiască în tine, făcându-te asemenea Lui prin slujirea transformatoare a Duhului Sfânt.
  • Ai cerut lui Isus să te boteze cu Duhul Sfânt, pentru ca prezența Lui să fie simțită și văzută în tine? Isus ne-a spus să cerem zilnic darul Duhului Său (Luca 11:13).
  • De ce să nu-L inviți pe Hristos să locuiască în tine prin Duhul Său chiar acum?
100 de Zile de Rugăciune – 13 mai

Mesajul pastorului Florin Rașcu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru înțelepciune pentru autoritățile centrale locale (să fie luate decizii corecte).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/X1dODsXx_78

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 13. Mai 2020

Motive de laudă

Din cauza acestei crize, atât de mulți în jurul nostru sunt deschiși și receptivi pentru mărturia noastră și pentru înțelegerea Scripturii. Lăudați pe Dumnezeu că mântuiește pe mulți pentru o veșnicie cu El în timpul acestei ciume!

Motive de rugăciune – Miercuri, 13 mai 2020

  • Rugați-vă pentru persoanele care se confruntă cu opresiunea și posesia demonică. Rugați-vă să fie eliberați de puterea Satanei. Rugați-vă pentru familiile lor, în special pentru copiii ai căror părinți sunt afectați.
  • Rugați-vă ca miile de grupuri și biserici noi plantate în întreaga lume să rămână puternice și vibrante, în ciuda crizei actuale.
  • Rugați-vă pentru pastori și conducătorii bisericii din țările cu asistență medicală foarte slabă.
  • Rugați-vă pentru posturile de radio adventiste din întreaga lume, care ajung la cei de neajuns.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Divina Vindecare, capitolul 16, „Rugăciunea pentru cei bolnavi”
  • Ron Clouzet, Adventism’s Greatest Need: The Outpouring of the Holy Spirit

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading