Ziua 47 – Credința lui Isus

100 zile de rugaciune 12 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.  Apocalipsa 14:12.

„Credința în capacitatea lui Hristos de a ne mântui pe deplin este credința lui Isus.” Solii alese, vol. 3, p. 91.5

Întrebări de meditat

 • Trăim zilele de pe urmă. Acum este timpul, mai mult ca niciodată, în care este nevoie de cea mai mare încredere în capacitatea lui Dumnezeu de a ne trece prin aceste zile.
 • Isus a dăruit viața, moartea, învierea și Cuvântul Său cu făgăduințele și îndrumările Sale pentru tine. El s-a angajat în sarcina salvării tale. Uimitor, nu-i așa?
 • Vrei să crezi cu adevărat acest lucru și să accepți această realitate cu consecințele sale transformatoare în viața ta?
 • Dorești ca Isus să-ți ia credința mică, slabă și să o transforme într-o credință de nezdruncinat?
 • De ce să nu-I ceri să facă această lucrare în tine, pe măsură ce urmezi voia Lui zi de zi?
100 de Zile de Rugăciune – 12 mai

Mesajul pastorului Claudiu Racu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru înțelepciune pentru autoritățile centrale din România (Președinte, Guvern, și Parlament).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/8EnmoGsoTUQ

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 11. Mai 2020

Motive de laudă

Este încurajator să auzim cât de multe biserici, pastori, prezbiteri și alți membri sunt creativi și postează oportunități de închinare, părtășie și rugăciune online în mod regulat pentru membrii lor. Acest lucru va fi un mare beneficiu pentru biserică pe măsură ce mergem înainte. Ne determină să gândim la modalități noi și pozitive prin care să ajungem la cei din jurul nostru care au nevoie de Isus.

Motive de rugăciune – Marți, 12 mai 2020

 • Rugați-vă pentru diverse proiecte de misiune și eforturi de evanghelizare în Sulawesi de Nord, Indonezia.
 • Rugați-vă pentru studenții adventiști din Cairo, Egipt, care se luptă să poată primi donații de mâncare de la membri datorită anumitor restricții locale.
 • Rugați-vă pentru membrii curajoși din regiunea de nord-vest a Nigeriei, care prezintă solia evangheliei, în ciuda pericolelor care provin de la grupuri de teroriști, bandiți și criminali care sunt foarte activi pe teritoriul respectiv.
 • Rugați-vă pentru studenții din Filipine care se confruntă cu probleme legate de orele din Sabat din cauza noilor programe din timpul pandemiei.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Divina Vindecare, capitolul 16, „Rugăciunea pentru cei bolnavi”
 • Ron Clouzet, Adventism’s Greatest Need: The Outpouring of the Holy Spirit

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading