Ziua 46 – Iubirea lui Isus

100 zile de rugaciune 11 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Cum M-a iubit pe Mine Tatăl, aşa v-am iubit şi Eu pe voi. Rămâneţi în dragostea Mea. – Ioan 15:9

„Dacă voi fi mântuită în Împărăția lui Dumnezeu, voi descoperi mereu noi adâncimi în planul de mântuire. Toți sfinții răscumpărați vor vedea și vor aprecia, ca niciodată mai înainte, iubirea Tatălui și a Fiului, iar cântarea de laudă va izbucni de pe buze  nemuritoare. El ne-a iubit, El și-a dat viața pentru noi. Cu trupuri proslăvite, cu capacități îmbogățite, cu inimi curățite și cu buze neîntinate, vom cânta bogățiile iubirii mântuitoare.” – Letter 27, 1890

Întrebări de meditat

Dumnezeu este iubire. El este Creatorul iubirii. Nu poate exista o iubire mai pură decât iubirea Dumnezeirii. Dacă Isus ne iubește la fel de mult pe cât Tatăl Îl iubește pe Isus, ce ar putea fi mai atractiv decât să fim în deplină armonie cu El? Dragostea lui Isus este mai  presus de orice comparație! Există în prezent lucruri în viața ta pe care le iubești mai mult decât pe Isus? Există ceva care a captivat afecțiunile inimii tale? Cere lui Isus să te impresioneze cu dragostea desăvârșită cu care ești iubit de El. De ce să nu alegi astăzi să accepți această dragoste în inima ta și să o transformi în motivația supremă pentru umblarea ta în credință?

100 de Zile de Rugăciune – 11 mai

Mesajul pastorului Valentin Popescu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru situația economică românească în timpul pandemiei și după ea.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/g34FeUMw0HU

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 10. Mai 2020

Motive de laudă

Unele țări și unele state din SUA au început să redeschidă afacerile (cu restricții). Cazurile Covid-19 și cele de deces au fost ceva mai mici decât cele anticipate.

Motive de rugăciune – Luni, 11 mai 2020

  • Rugați-vă pentru diverse proiecte de construcții, biserici și școli din întreaga lume. Rugați-vă pentru dăruirea continuă plină de sacrificiu și credincioșie în zecimi și daruri.
  • Rugați-vă pentru insulele Saint Vincent și Grenadine care se confruntă cu una dintre cele mai grave secete pe lângă pandemie. Rugați-vă pentru ploaie și binecuvântările lui Dumnezeu asupra misiunii în bisericile locale.
  • Rugați-vă pentru membrii care sunt afectați de frică în timpul acestei crize.
  • Rugați-vă pentru discernământ în înțelegerea diferenței dintre respectarea măsurilor sanitare promovate de guvern și obligativitatea închinării false

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Divina Vindecare , capitolul 16, ”Rugăciunea pentru cei bolnavi”
  • Ron Clouzet, Adventism’s Greatest Need: The Outpouring of the Holy Spirit

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading