Ziua 45 – Lucrarea Domnului Isus

100 zile de rugaciune 10 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Astfel, fiindcă avem un Mare Preot însemnat, care a străbătut cerurile, pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, să rămânem tari în mărturisirea noastră. Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie. Evrei 4:14-16

„Fiul lui Dumnezeu … Și-a îndeplinit cuvântul și a trecut în ceruri, pentru a prelua  guvernarea oștilor cerești. El a îndeplinit o fază a preoției Sale murind pe cruce pentru neamul căzut. Acum împlinește o altă etapă, pledând în fața Tatălui cazul păcătosului care se pocăiește și crede, prezentând lui Dumnezeu jertfele poporului Său. Luând natura umană și, în această natură, biruind ispitele vrăjmașului și având desăvârșire divină, Lui i-a fost  încredințată judecata lumii. Cazul fiecăruia va fi trecut în revistă în fața Lui. El va pronunța judecata, răsplătind fiecăruia după faptele sale.” – Manuscris 42, 1901

Întrebări de meditat

 • Isus a devenit om, a murit și a înviat și stă acum în sanctuarul ceresc ca reprezentant pentru toți cei care și-au predat viața Lui. Când te rogi, El ascultă. Când cauți iertare pentru păcate și biruință, El te aude și îți va oferi instantaneu puterea necesară pentru aceasta.
 • În timp ce trăim în lumina judecății, l-ai făcut pe Isus, Marele Preot plin de milă Avocatul tău (1 Ioan 2: 1)?
 • Ai căutat refugiu în neprihănirea Lui?
 • Îl vei lăsa nu numai să te acopere, ci și să te și umple cu neprihănirea Lui, făcând faptele bune pe care El le-a pregătit pentru tine (Efeseni 2:10)?
100 de Zile de Rugăciune – 10 mai

Mesajul pastorului Petrică Pâslaru în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru echilibru în gestionarea timpului pentru recreere în fiecare familie.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/C7_J7A6fLK8

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 9. Mai 2020

Motive de laudă

 • Sheril M.: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Cele 100 de zile de rugăciune mi-au întărit credința în această perioadă grea.”
 • Rose S.: „Din cauza acestei pandemii, grupul de chat Puterea rugăciunii a devenit mai viu, deoarece avem mai mult timp pentru a ne ruga împreună, în mod virtual, de 5-6 ori pe zi!”

Motive de rugăciune – Duminică, 10 mai 2020

 • Rugați-vă pentru persoanele fără adăpost din toate regiunile lumii care se bazează pe o populație mai mare pentru ajutor, dar acum sunt într-o stare disperată din cauza crizei.
 • Rugați-vă pentru membrii în vârstă care nu pot fi vizitați de familiile lor în timpul acestei crize. Rugați-vă pentru cei care se luptă cu demența și sunt foarte derutați în această perioadă.
 • Rugați-vă pentru familiile care se află în prezent într-un stres suplimentar. Rugați-vă ca soții care au certuri să găsească vindecare, ajutor și umilință în timp ce petrec timp cu Isus.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Divina Vindecare , capitolul 16, „Rugăciunea pentru cei bolnavi”
 • Ron Clouzet, Adventism’s Greatest Need: The Outpouring of the Holy Spirit

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading