Ziua 44 – Cunoașterea lui Isus

100 zile de rugaciune 9 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Şi viaţa  veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu. Ioan 17:3

„Domnul Hristos a venit să arate lumii pe Dumnezeu, ca un Dumnezeu al iubirii, plin de milă, de iubire și împreună simțire. Întunericul dens cu care Satana s-a străduit să înconjoare tronul Dumnezeirii a fost risipit de către Răscumpărătorul lumii, și Tatăl S-a făcut din nou cunoscut oamenilor ca lumină a vieții.” Mărturii, vol. 5, pag. 738

Întrebări de meditat

Viața veșnică nu înseamnă doar să trăiești mereu, ci viața veșnică este creșterea continuă a relației tale de dragoste cu Dumnezeu. Cunoști mai ales fapte despre Isus sau Îl cunoști personal ca Mântuitor și prieten al tău? De ce să nu începi veșnicia astăzi, rugându-L pe Isus să ți Se descopere pe Sine la un nivel mai profund, în timp ce petreci timp în rugăciune, Biblie și împărtășind iubirea și adevărul Său cu ceilalți?

100 de Zile de Rugăciune – 09 mai

Mesajul pastorului Ilie Panaite în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru echilibru și justețe în deciziile luate de fiecare persoană în acest timp.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/vE4EV-wqdHY

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 8. Mai 2020

Motive de laudă

  • Thierry T.: „Împărtășesc cele ’100 de zile de rugăciune’ cu 90 de prieteni. De asemenea, am putut să împărtășesc cartea ”Tragedia veacurilor” la multe persoane din agenda telefonică. Un prieten neadventist mi-a cerut să studiez cu el profețiile din  Daniel și Apocalipsa.”
  • Gloria D.: „Dumnezeu ne-a binecuvântat să putem derula programul nostru de distribuție a alimentelor, în ciuda acestei pandemii.”

Motive de rugăciune – Sabat, 9 mai 2020

  • Rugați-vă pentru membrii din întreaga lume care încep sau conduc centre de influență Speranță pentru Viață.
  • Rugați-vă pentru persoanele din insulele Fiji și Vanuatu care au fost afectate de cel mai recent ciclon.
  • Rugați-vă pentru instituțiile noastre de învățământ din întreaga lume. Rugați-vă să fie capabili să găsească modalități de a oferi educație creștină prin cursuri online și alte metode. Rugați-vă ca acestea să poată continua să fie o influență spirituală pozitivă pentru elevi și să poată rămâne stabile financiar.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Divina Vindecare , capitolul 16, „Rugăciunea pentru cei bolnavi”
  • Ron Clouzet, Adventism’s Greatest Need: The Outpouring of the Holy Spirit

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.