Ziua 42 – Pace deplină

100 zile de rugaciune 7 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Celui cu inima tare, Tu-i chezășuiești pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine. Încredeți-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. Isaia 26: 3-4.

„Aceia care Îl cred pe Hristos pe cuvânt și predau ființa lor purtării Sale de grijă și viața lor ca El să o conducă, vor afla pace și liniște. Nimic din lume nu poate să-i întristeze când Isus îi înveselește cu prezența Sa. În supunere desăvârșită, este odihnă desăvârșită.” Hristos, lumina lumii, p. 331

Întrebări de meditat

  • Când simți inima tulburată, unde alergi mai întâi?
  • Pe cine consulți? Întrebi pe Isus?
  • Să-ți pui încrederea în Isus, Stânca Veacurilor, nu se poate baza pe modul în care te simți într-un anumit moment.
  • Trebuie să alegi să ai încredere în El, indiferent în ce circumstanțe te afli. Atunci El îți poate dărui pace deplină.
  • Vrei să alegi să-ți pui încrederea în El chiar acum?
100 de Zile de Rugăciune – 07 mai

Mesajul pastorului Eduard Neacșu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru familiile în care sunt probleme din cauza „statului în casă”.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/9n2UhNUcWSc

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 6. Mai 2020

Motive de laudă

Prin diferitele evanghelizări online, precum și prin alte activități digitale ale bisericilor, foști membri și alții despre care nu se mai știa, au recăpătat interesul pentru Dumnezeu și chiar s-au alăturat bisericii din nou!

Motive de rugăciune – Joi, 7 mai 2020

  • Rugați-vă pentru membrii bisericii care învață să își împărtășească speranța într-un mod care să fie relevant pentru oamenii post-moderni, seculari, care trăiesc în orașele lumii.
  • Rugați-vă pentru lucrătorii care vor folosi metoda lui Hristos de a răspunde nevoilor și pentru a ajunge la inimile oamenilor care trăiesc în orașe din întreaga lume.
  • Rugați-vă pentru cei aflați în mijlocul crizei COVID-19, care fie se luptă singuri cu boala sau au persoane dragi bolnave.
  • Rugați-vă pentru pace sufletească pentru membrii bisericii din întreaga lume care sunt speriați și se tem sau care se simt singuri.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading