Ziua 39 – Putere cerească

100 zile de rugaciune 4 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

„Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său și-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui. Unii se bizuie pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru.” Psalm 20:6-7

„Ei trebuie să lupte cu forțe supranaturale, dar sunt asigurați de ajutor supranatural. Toate ființele inteligente cerești se află în oștirea aceasta. Și în rândurile ei nu sunt numai îngeri. Duhul Sfânt, reprezentantul Conducătorului oștirii Domnului, Se coboară pentru a îndruma lupta. Slăbiciunile noastre pot să fie multe, păcatele și greșelile noastre pot să fie urâte; dar harul lui Dumnezeu este pentru toți cei ce-l caută cu pocăință. Tăria Atotputerniciei e rânduită să dea ajutor celor ce se încred în Dumnezeu.” Hrisos, lumina lumii, p.352

Întrebări de meditat

Îți dorești uneori să vezi armata de îngeri în jurul casei, a vieții și a familiei tale? Amintește-ți de istoria lui Elisei și ce s-a întâmplat când Dumnezeu a deschis ochii slujitorului său (Vezi 2 Regi 6:17). Imaginează-ți cum frica slujitorului său a fost înlocuită de credință când a văzut carele de foc. La ce alte istorisiri din Biblie te poți gândi în care Dumnezeu a deschis ochii bărbaților și femeilor pentru a vedea îngeri?

Motive de laudă

Îl lăudăm pe Dumnezeu că mulți din poporul lui Dumnezeu sunt credincioși cu zecimile ți darurile și unii chiar intenționează să ofere mai mult din cauza deficitelor care pot apărea pentru că mulți au rămas fără loc de muncă.

100 de Zile de Rugăciune – 04 mai

Mesajul pastorului Săvel Lupu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru elevii care nu pot desfășura cursuri normale și sunt acasă.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/TPyTjmHfQ84

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 3. Mai 2020

Motive de rugăciune – Luni, 4 mai 2020

  • Rugați-vă pentru cei care lucrează în cadrul forțelor de ordine, ofițeri de poliție și alții. Pe măsură ce tulburările civile cresc din cauza restricțiilor în anumite părți ale lumii, rugați-vă pentru protecție pentru acești bărbați și femei.
  • Rugați-vă ca liderii guvernamentali să lucreze împreună în unitate în loc să se submineze reciproc pentru a obține avantaje politice.
  • Rugați-vă pentru tratamente și remedii care să încetinească sau să oprească această pandemie mai repede decât prevăd specialiștii.
  • Rugați-vă ca bisericile noastre locale să aibă unitate, redeșteptare spirituală și un simțământ mai puternic al urgenței pentru misiune. Primim multe solicitări din întreaga lume pentru aceste probleme.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading