Ziua 38 – De la imposibil la posibil

100 zile de rugaciune 3 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

„Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „Lucrul acesta este cu neputinţă la oameni, dar nu la Dumnezeu, pentru că toate lucrurile sunt cu putinţă la Dumnezeu”. Marcu 10:27

„Imposibilitățile naturale nu pot să oprească lucrarea Celui Atotputernic.” Hristos, Lumina Lumii, p. 535

„Avem un Dumnezeu a cărui ureche nu este astupată față de cererile noastre, iar dacă punem la încercare cuvântul Său, El va onora credința noastră. El dorește ca toate interesele noastre să fie împletite cu interesele Sale și atunci va putea să ne binecuvânteze în siguranță, pentru că nu ne vom slăvi pe noi înșine când vom primi binecuvântarea, ci Îi vom aduce lui Dumnezeu toată lauda.” Review and Herald, June 9, 1891

Întrebări de meditat

  • De multe ori credința noastră în Dumnezeu este mică deoarece nu recunoaștem cu adevărat mărimea Dumnezeului nostru.
  • Credem că problemele noastre sunt atât de mari încât El nu le poate rezolva. Uităm că îl slujim pe Dumnezeul care a întins cerurile prin puterea Sa mare și nimic nu este prea greu pentru El.
  • Ia-ți un timp astăzi, pentru a medita asupra măreției lui Dumnezeu. Scrie caracteristicile și atributele pe care numai Dumnezeu le are.
  • Pe măsură ce faci această activitate simplă, cere lui Dumnezeu să-ți sporească priceperea și înțelegerea despre cine este El cu adevărat.

Motive de laudă:

Lăudăm Domnul că mulți din poporul lui Dumnezeu își exprimă credința în conducerea Lui și caută oportunități, în loc să se concentreze doar pe ușile care s-au închis în timpul acestei pandemii.

100 de Zile de Rugăciune – 03 mai

Mesajul pastorului Ovidiu Luncanu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru familiile celor care sunt izolați sau în carantină.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/uT3VlEvpovg

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 2. Mai 2020

Motive de rugăciune – Duminică, 3 mai 2020

  • Rugați-vă ca oamenii să-L întrebe pe Dumnezeu despre această situație de criză – „Încearcă Dumnezeu să ne spună ceva?” (1 Samuel 3:10)
  • Rugați-vă pentru mulți oameni din țările cele mai sărace care nu au serviciu și au probleme să obțină chiar și mâncare de bază, cum ar fi orez și făina de porumb. Mulți sunt în pericol de a muri de foame.
  • Rugați-vă pentru inimi deschise în oamenii din întreaga lume – pentru a da, pentru a ajuta și pentru a se ruga pentru cei aflați în criză. (Proverbe 22:9, Psalmul 86:6-7)
  • Rugați-vă pentru fermierii care se luptă să planteze sau să recolteze și pentru ca lucrătorii sezonieri să fie sănătoși.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading