Ziua 37 – Credința încercată prin foc

100 zile de rugaciune 2 mai 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Iată, Eu sunt Domnul, Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea? Ieremia 32:27

„Dumnezeu va încerca la maximum credința și curajul celor cărora le-a încredințat responsabilități în lucrarea Sa. Aparențele vor fi adesea amenințătoare. Deși Dumnezeu a dat asigurări repetate privind ajutorul Său, totuși credința aproape se va clătina. ʺAșa zice Domnulʺ trebuie să fie sprijinul nostru puternic, independent de raționamentele omenești, sau de imposibilitățile aparente.” Signs of the Times, 30 iunie 1881, par. 15.

Întrebări de meditat

De vreme ce știm că în viitor vor fi încercări și puneri la probă mai mari, cum putem crește o credință de nezdruncinat, care va rămâne puternică chiar și încercată prin foc? Gândiți-vă la istoria celor trei prieteni ai lui Daniel care s-au confruntat cu cuptorul aprins (Vezi Daniel 3). Ce credeți că i-a pregătit să stea puternici în acea zi dificilă?

100 de Zile de Rugăciune – 02 mai

Mesajul pastorului Onisim Lehaci în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru persoanele care au căzut psihic sau sunt deprimate.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/21fC0nWl8N0

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 1. Mai 2020

Motive de laudă:

În această perioadă în care atât de mulți oameni trebuie să stea acasă, vin știri despre modul în care Dumnezeu deschide oportunități uimitoare pentru evanghelizare online și alte activități. Evanghelistul Robert Costa a condus o serie de întâlniri evanghelice online și 245.000 persoane au participat la o prezentare online foarte recentă. Evanghelistul John Bradshaw tocmai a început o serie de prezentări cu zeci de mii care participă online.

Motive de rugăciune – Sabat, 2 mai 2020

  • Rugați-vă pentru profesioniștii din domeniul sănătății din linia întâi care continuă să lupte împotriva acestei epidemii. Rugați-vă pentru ocrotirea sănătății lor  de COVID-19.
  • Rugați-vă ca factorii de decizie politici să știe când este sigur să redeschidă țările care sunt sub restricții. Rugați-vă pentru o abordare echilibrată care ia în considerare atât siguranța sănătății cetățenilor, cât și economia.
  • Rugați-vă pentru numeroasele organizații non-profit și întreprinderi mici care suferă financiar ca urmare a restricțiilor. Rugați-vă ca să se găsească soluții de a sprijini întreprinderile mici, astfel încât să nu trebuiască să fie închise definitiv.
  • Rugați-vă pentru femeile și copiii aflați în situații periculoase și care au nevoie de protecție. Rugați-vă pentru modalități de a ajunge la cei vulnerabili și slabi din propria localitate.
  • Rugați-vă pentru cei care lucrează la bănci, magazine alimentare, benzinării și alte domenii esențiale. Rugați-vă ca aceștia să fie ocrotiți de Coronavirus, în timp ce se ocupă de oamenii care vin pentru servicii.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading