Ziua 25 – Bucurie în Cuvânt

100 zile de rugaciune 20 aprilie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

„Când am primit cuvintele Tale, le-am înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria şi veselia inimii mele, căci după Numele Tău sunt numit, Doamne, Dumnezeul oștirilor!” Ieremia 15:16

„Nimic nu este mai potrivit pentru a întări intelectul ca studiul Scripturilor. Nici o altă carte nu este atât de capabilă să înnobileze gândurile și să confere vigoare însușirilor intelectului așa cum sunt adevărurile înălțătoare ale Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă Biblia ar fi fost studiată așa cum trebuia, oamenii ar fi avut o vastitate intelectuală, o noblețe a caracterului și o tenacitate în atingerea scopurilor cum rar se văd în aceste timpuri..” Christian Education, p. 58

100 de Zile de Rugăciune – 20 aprilie

Mesajul pastorului Ilie Cotruță în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru preocuparea minții cu activități înălțătoare (educative, morale).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/CIoZZf50VPk

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 19. April 2020

Întrebări de meditat

  • În studiul recent al Cuvântului, ai găsit ceva cu o semnificație deosebită, sau care ți-a adus bucurie în suflet?
  • De ce nu ți-ai lua un timp special pentru a împărtăși această bucurie cu cineva astăzi?

MOTIVE DE LAUDĂ:

Se aștepta ca orașul New York să fie mult prea aglomerat, să nu ajungă numărul de paturi și de ventilatoare din spitale. Dar, în timp ce spitalele au fost foarte pline, a mai rămas ceva spațiu în spitale și îl lăudăm pe Domnul că ei nu au rămas fără ventilatoare. Acesta este un răspuns la rugăciune.

Motive de rugăciune – Luni, 20 aprilie 2020

  • Rugați-vă pentru cei care lucrează în apărarea ordinii publice, cum ar fi ofițerii de poliție și alții. Pe măsură ce tulburările civile cresc din cauza izolării în anumite părți ale lumii, rugați-vă pentru protecția acestor bărbați și femei.
  • Rugați-vă pentru fostele teritorii ale Uniunii Sovietice din Diviziunea Euro-Asia, care includ țări precum Rusia și Ucraina. Rugați-vă ca, în ciuda dificultăților, să fie dezvoltate noi metode eficiente de a ajunge la oameni.
  • Rugați-vă pentru țările rănite din fereastra 10/40. Rugați-vă ca Dumnezeu să se îngrijească de oameni care să împărtășească dragostea Lui. Rugați-vă, de asemenea, ca guvernele să le permită oamenilor să obțină mâncare sau să-și cultive câmpurile. Milioane de oameni din India nu au fost lăsate să iasă din casă, ceea ce înseamnă că mulți mor de foame.
  • Rugați-vă pentru înțelepciune pentru conducătorii bisericii, deoarece aceștia trebuie să ia decizii semnificative pentru viitor, ca urmare a crizei economice cu care ne confruntăm în prezent.
  • Rugați-vă pentru înțelepciune în modul de a reduce cheltuielile, fără a afecta oamenii și păstrând în continuare ceea ce este esențial în munca și misiunea de înaintare a bisericii.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Educație, capitolul 20 – Studierea și predarea Bibliei
  • Nina Atcheson, As Light Lingers: Basking in the Word of God
  • Audiobook: As Light Lingers: Basking in the Word of God (pentru a asculta capitolul gratuit al fiecărei săptămâni, mergeți la aslightlingers.com)

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading