Ziua 20 – Dumnezeu este credincios

100 zile de rugaciune 15 aprilie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre, ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda.1 Corinteni  10:13

”Dușmanul nu îndrăznește să depășească nici un pic dincolo de sfera care i-a fost desemnată. Nu există nicio putere în întreaga forță satanică care să slăbească sufletul care se încrede, cu încredere simplă, în înțelepciunea care vine de la Dumnezeu. Domnul Hristos este turnul tăriei noastre și Satana nu poate avea nicio putere asupra sufletului care umblă cu Dumnezeu în umilința minții. Făgăduința: „afară numai dacă vor căuta ocrotirea Mea, vor face pace cu Mine, da, vor face pace cu Mine. ” În Hristos găsim  ajutor perfect și complet pentru fiecare suflet ispitit. Pericole  se ascund pe fiecare cale, dar întregul univers al cerului stă în gardă, pentru ca nimeni să nu fie ispitit peste ceea ce este capabil să suporte.” My Life Today, p. 316

Întrebări de meditat:

Simți că ai de-a face cu mai mult decât poți suporta?

Dumnezeu promite că nu ne va da mai mult decât putem duce, așa că dacă te simți copleșit cere împlinirea făgăduinței din 1 Corinteni 10:13 și a celor din Filipeni 4:13 și Psalm 61: 2.

Găsiți astăzi mângâiere în făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

100 de Zile de Rugăciune – 15 aprilie

Mesajul pastorului Daniel Bursuc, în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru înțelepciune pentru conducătorii Conferinței Moldova din Uniunea Română.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/–tGfnc8jrs

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 15. April 2020
Motive de rugăciune – miercuri, 15 aprilie 2020

MOTIVE DE LAUDĂ: În întreaga Europă (și probabil în multe alte locuri din întreaga lume), tineri care nu mergeau la biserică sunt activi în grupe de studiu biblic online. Îl lăudăm pe Domnul pentru acest interes crescut pentru Dumnezeu și Cuvântul Său!

  • Rugați-vă ca mai mulți tineri să fie interesați să învețe să studieze Biblia. Rugați-vă să existe o mare redeșteptare în rândul tineretului.
  • Rugați-vă pentru tinerii noștri din întreaga lume, care participă la cele 100 de zile de rugăciune conduse de Departamentul de Tineret și Copii al Conferinței Generale. Rugați-vă ca tineretul și tinerii noștri să învețe că atunci când ne rugăm, Dumnezeu aude și răspunde rugăciunii.
  • Rugați-vă pentru profesori în timp ce se luptă să predea cursuri online. Rugați-vă ca Dumnezeu să le ofere înțelepciune cum să utilizeze tehnologia de predare la distanță, într-un mod care este benefic pentru toți. Rugați-vă pentru înțelepciune și răbdare.
  • Rugați-vă pentru cei zdrobiți, pentru cei care au pierdut recent pe cei dragi și pentru cei care se luptă în singurătate să simtă că Dumnezeu este încă aproape.
  • Rugați-vă pentru rezistență pentru medici, asistenți medicali și profesioniști din domeniul sănătății care se află pe primele linii în luptă cu pandemia COVID-19.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, Tragedia Veacurilor, capitolul 37 – Scripturile o apărare sigură
  • Frank și Michael Hasel, Cum să interpretăm Scriptura, introducere la lecțiunile de adulți ale Școlii de Sabat pentru trimestrul 2.

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading