Ziua 19 – Priviți în sus, la Isus!

100 zile de rugaciune 14 aprilie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Doamne, auzi-mi glasul, dimineața! Dimineața, eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine și aștept.Psalm 5:3

”Concentrați-vă toate puterile și priviți în sus, nu în jos, la dificultățile voastre; și atunci nu veți cădea pe cale. În curând veți vedea pe Isus în spatele norului, întinzând mâna pentru a vă ajuta; și tot ce veți avea de făcut este să întindeți mâna într-o credință simplă și să-L lăsați să vă conducă. Pe măsură ce deveniți astfel mai plini de încredere, prin credință în Isus, veți deveni plini de speranță. Lumina, strălucind de la crucea Calvarului, vă va descoperi prețuirea pe care Dumnezeu o are față de suflet și, apreciind această prețuire, veți căuta să reflectați lumina în lume. Un nume mare între oameni este asemenea literelor scrise pe nisip, dar un caracter fără pată va dura toată veșnicia. ” Mărturii vol.5, p. 578

Întrebări de meditat:

Care este primul lucru pe care îl faci în fiecare dimineață?

Te uiți la știri, e-mailuri sau social media? Începi să te gândești la toate problemele tale?

Sau te uiți în sus la Isus?

Pe parcursul zilei de astăzi, luați-vă un nou angajament să priviți la Isus în loc să priviți în jos încercările voastre.

Uitați-vă la Isus pentru speranță în loc să vă întoarceți spre lumea seculară pentru încurajare.

100 de Zile de Rugăciune – 14 aprilie

Mesajul pastorului Andrei Bordeanu, în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru înțelepciune pentru conducerea Uniunii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/sSZk6EKwER0

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Dienstag, 14. April 2020
Motive de rugăciune – marți, 14 aprilie 2020

MOTIVE DE LAUDĂ: În ultimele treizeci de zile, peste o sută de mii de resurse au fost descărcate de pe www.revivalandreformation.org. Îl lăudăm pe Domnul că mulți oameni își recunosc nevoia spirituală și caută să crească în umblarea lor cu Dumnezeu. De asemenea, îl lăudăm pe Domnul că mii de grupe de rugăciune se formează în toată lumea ca urmare a acestei crize COVID-19.

 • Rugați-vă pentru membrii bisericii din Germania, Franța, Spania, Italia și Belgia. Aceste zone fierbinți încă se chinuie să învingă virusul. Rugați-vă pentru vindecare pentru cei care au suferit pierderi.
 • Rugați-vă pentru membrii bisericii din Orientul Mijlociu, în special în Iran și Israel. Rugați-vă pentru cei care trăiesc înghesuiți în compartimente minuscule, cu puțin aer proaspăt și fără posibilitatea de a face exerciții fizice.
 • Rugați-vă pentru vecinii dvs. care poate nu-L cunosc pe Isus. Rugați-vă pentru modalități de a împărtăși cu ei speranța în Isus, poate prin intermediul evanghelizării „telefonului mobil” sau a altor resurse utile online.
 • Rugați-vă pentru cei din propria biserică sau localitate care se luptă cu COVID-19 chiar acum. Rugați-vă ca mâna vindecătoare a lui Dumnezeu să fie asupra lor.
 • Rugați-vă ca toți să fim ispravnici credincioși și să returnăm Domnului zecimea. Chiar dacă vremurile sunt dificile, Biblia ne spune că El va cinsti cei care Îl cinstesc (1 Samuel 2:30).

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Tragedia Veacurilor, capitolul 37 – Scripturile o apărare sigură
 • Frank și Michael Hasel, Cum să interpretăm Scriptura, introducere la lecțiunile de adulți ale Școlii de Sabat pentru trimestrul 2.

Traducere: Adina Păltineanu
(https://www.redesteptaresireforma.ro/100dezile/)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

  2 comments

 • | 14 aprilie 2020 at 11:25

  Pentru mama mea, vă rog să vă rugați. Ea are probleme cu plămânii (fibroză). Nu mai poate mânca, respiră foarte greu și nu poate sta pe picioare. Are 80 de ani și este adventista.