Ziua 100 - Voi merge... până la sfârșit

100 zile de rugaciune 4 iulie 2020

„Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” – Faptele apostolilor 1:8 

„Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” – Matei 28:18-20 

„Misiunea acesta ne este încredințată și nouă. Ni se poruncește să mergem ca soli ai Domnului Hristos, să-i învățăm pe oameni, să-i convingem și să le atragem atenția la Cuvântul vieții. În același fel, ne este dată asigurarea prezenței lui Hristos. Oricare ar fi dificultățile cu care ar trebui să ne confruntăm, oricare ar fi încercările pe care ar trebui să le suportăm, ne este adresată întotdeauna făgăduința plină de îndurare: „Iată ca Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.” – Evanghelizare, p. 15 

De meditat

Isus i-a chemat pe oamenii Săi să împărtășească mesajul Evangheliei până la capetele pământului, până la sfârșitul timpului, la a doua Sa venire. Nu avem de ce să ne facem griji în timp ce ne angajăm în această lucrare. Toată puterea este a Lui! Duhul Său este cu noi pentru a ne ghida și a ne da putere! Ce lucru minunat este să-l avem pe Isus, cel mai mare misionar al Universului, cu noi… până la final și dincolo de acesta! 

După parcurgerea acestor 100 de zile de rugăciune, când tu și familia ta ați experimentat renașterea spirituală, nu lăsați acest foc pentru Dumnezeu să se stingă, ci angajați-vă într-o lucrare misionară pro-activă, dezinteresată, de bună voie, iubitoare. Aceasta nu numai că vă va oferi o renaștere continuă, dar va avea ca rezultat suflete câștigate pentru Isus și o viață împlinită! 

Este dorința ta aceea de a face următorul pas cu și pentru Isus? Să te angajezi într-o viață de serviciu misionar pentru El, oriunde te-ai afla și oriunde El te cheamă? Să ai încredere că harul Său este suficient pentru toate provocările viitoare? Vei alege astăzi să fii mai mult decât un om care merge la biserică, și să devii un om care mergeîn toată lumea; cineva care merge în lume pentru ajunge cu Isus la sufletele pierdute? 

Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze pe măsură ce mergi înainte cu El, până la sfârșitul lumii, până la sfârșitul timpului! 

Maranatha! 

100 de Zile de Rugăciune – 04 iulie

Mesajul pastorului Ionel Mardare la încheierea campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru studiul zilnic al Lecției Școlii de Sabat.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/8O_kJiMcJqs

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 3. Juli 2020

Motive de laudă

  • Sheri A.: Am început plantarea unei bisericii în zona Osaka din Japonia. După un an, încă nu aveam pe nimeni care să participe la închinare sau să ia studii biblice. Am decis să ne alăturăm celor 100 de zile de rugăciune și, în special, să postim și să ne rugăm pentru Duhul Sfânt în luna mai. Aproape imediat Domnul a făcut să întâlnim un cuplu într-un supermarket care căuta o biserică și îl căuta pe Dumnezeu. Au dorit imediat studii biblice. Din cauza epidemiei, cei doi nu lucrau, așa că aveam studii biblice în fiecare zi, iar aceștia participau la servicii de închinare. De asemenea, unul dintre vecinii noștri a început să vină la biserică. Deci, prezența în Sabat este mai mult decât dublă și o mică biserică începe să încolțească! Slavă Domnului! 
  • N.S.: În cadrul celor 100 de zile de rugăciune, mi-am luat angajamentul de a mă ruga pentru zona mea în fiecare dimineață. Dumnezeu a deschis o ușă și am oferit studii biblice unui cuplu tânăr. Sunt pregătiți să fie botezați de îndată ce restricțiile sunt ridicate! În timp ce ofeream studii biblice acestui cuplu, o altă femeie căsătorită cu un om de afaceri musulman a dorit studii biblice, alături de fiul ei de 18 ani. Apoi, băiatul și-a invitat verișoara și ea a decis să se alăture. Astăzi ea abia așteaptă să fie botezată datorită adevărului ce schimbă vieți pe care l-a auzit. Dumnezeu lucrează! 
  • Departamentul de misiune al Uniunii Congo de Vest: Încă de la începutul inițiativei privind implicarea totală a credincioșilor, am avut dificultăți în deschiderea grupurilor mici în mai multe districte din Kinshasa. Odată cu începutul pandemiei a fost necesară închiderea bisericilor mari, ceea ce a condus la deschiderea bisericilor de familie. Până în prezent, avem peste 200 de biserici familiale. Chiar și în cartierele care nu aveau prezență adventistă. Aceste biserici sunt implicate în misiune și au adus 82 de suflete la Dumnezeu. Cele 100 de zile de rugăciune au întărit relațiile și au dus la creșterea spirituală în aceste biserici. 
  • Viviana H.: Lăudat fie Domnul căci în aceste 100 de zile de rugăciune ne-a permis să pornim un grup mic acasă cu vecinii și ei încep să-L cunoască pe Isus. Prin ADRA am putut să ajutăm în continuare cu servicii de sănătate populația de refugiați ai Venezuelei din Columbia. 
  • Lăudat fie Dumnezeu pentru sutele de motive de laudă pe care le-am primit! Dumnezeu a transformat cu adevărat această pandemie în binecuvântare în întreaga lume în timp ce poporul Său s-a smerit și s-a rugat! 

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru redeșteptare continuă prin lucrare misionară plină de credincioșie până la sfârșitul timpului. Rugați-vă pentru revărsarea ploii timpurii și a celei din urmă, astfel încât lucrarea să poată fi terminată. 
  • Rugați-vă pentru lucrarea de misiune a bisericii din primele linii și în locurile greu accesibile din întreaga lume, cum ar fi fereastra 10/40, Coreea de Nord, Orientul Mijlociu etc. 
  • Rugați-vă pentru toate cererile de rugăciune nerostite și pentru cele care au fost trimise, dar nu au fost menționate. 
  • Rugați-vă ca Isus Hristos să revină curând! 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading