S-au terminat cele 100 de zile de rugăciune… Ce urmează?

100 zile de rugaciune 5 iulie 2020

Vrem sa îți mulțumim pentru participarea ta la cele 100 de zile de rugăciune alături de zeci de mii de frați și surori din jurul lumii! Îți mulțumim că te-ai rugat, că nu ai lăsat ca această pandemie să te descurajeze, ci punându-ți încrederea în Isus și chiar angajându-te să ajungi la oameni pentru a fi o binecuvântare pentru alții în acest timp fără precedent. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru sutele de motive de laudă pe care le-am primit! Dar vrem de asemenea să te rugăm să nu renunți dacă nu ai primit încă un răspuns la o cerere. Perseverează și fii plin de credință! Dumnezeu va lucra în cel mai bun mod și la timpul cel mai potrivit. Veșnicia va desfășura rezultatul complet a ceea ce au realizat rugăciunilor tale continue și ceea ce vor continua să realizeze, prin harul lui Dumnezeu!

Inițiativa celor 100 de zile de rugăciune s-a încheiat, dar nu la fel e și cu rugăciunea! Reînviorarea și reforma de la Dumnezeu este totdeauna disponibilă! Isus ne-a spus să cerem mereu mai mult din Duhul Sfânt (Luca 11:13); Rugăciunea este respirația sufletului (Rugăciunea, p.12); Isus și Cuvântul Său sunt pâinea vieții (Ioan 6:35); Și sunt mulți oameni în jurul nostru cărora le putem da mărturie!

În toate aceste elemente cruciale ale vieții spirituale trebuie să ne angajăm zilnic ca să putem crește în asemănare cu Hristos. 

Noi, echipa Reînviorare și reformă, vrem să te ajutăm pe parcursul călătoriei! Aici sunt câteva evenimente și resurse complet gratuite, pe care le poți accesa și la care te poți abona azi:

Uniți în rugăciune

 • (disponibil în limba engleză, valabil în limba română începând cu luna august)
 • Aceasta este continuarea celor 100 de zile de rugăciune. O dată pe săptămână, vei primi un gândputernic pentru devoțional, cereri de rugăciune din biserica mondială, motive de laudă și noi resurse depe site-ul Reînviorare și Reformă.
 • Pentru limba română, vă puteți abona la newsletter pe site-ul. https://www.redesteptaresireforma.ro
 • În limba engleză abonați-vă la https://www.revivalandreformation.org/signup

Crede în profeții Săi

 • (disponibil în engleză, spaniolă, franceză)
 • Citirea Bibliei și a spiritului profetic împreună cu frații și surorile din întreaga lume. Vei primii un capitol din Biblie pe zi, și un capitol din spiritul profetic pe săptămână.
 • Abonați-vă la https://www.revivalandreformation.org/signup

Devoțional zilnic din Ellen G. White

Devoționale zilnice

 • Citește zilnic devoționalele publicate de Editura Viață și Sănătate
 • Zilnic sunt publicate 6 meditații devoționale
 • Poți asculta și devoționalul în formă audio
 • Abonați-vă la https://devotionale.ro

Zilele de rugăciune și post ale bisericii din întreaga lume

10 zile de rugăciune 2021

Urmărește-ne pe Social Media:

Loading